Nóż był stosowany na prezentacjach. Posiada rysy, a także ślady stosowania. W komplecie nie ma ostrzałki, a także dodatkowego noża i bezpiecznika. Elektryczny nóż do kebaba producenta POTIS o...
Elektryczny nóż do kebaba marki POTIS o średnicy ostrza 8 cm. Wspaniały do krojenia wszystkiego rodzaju mięsa. Nóż ma płynną regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Uwaga! Zmiana modelu...
Elektryczny nóż do kebaba producenta POTIS o średnicy ostrza 8 cm. Nieprzeciętny do krojenia wszelkiego typu mięsa. Nóż ma płynną regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Uwaga! Zmiana...
Elektryczny nóż do kebaba producenta POTIS o średnicy ostrza 8 cm. Perfekcyjny do krojenia wszelkiego typu mięsa. Nóż ma płynną regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Uwaga! Zmiana...
Pionowy opiekacz elektryczny E-1 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 15 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa - 34 cm. Dedykowany jest do przyrządzania wielkich sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz elektryczny E-2 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 30 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 46 cm. Asygnowany jest do przyrządzania wielkich sztuk mięsa,...
Pionowy opiekacz elektryczny E-4 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 80 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 82 cm. Asygnowany jest do przyrządzania pokaźnych sztuk mięsa,...
Pionowy opiekacz elektryczny E-3 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 70 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz gazowy GD-2 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 30 kg. Asygnowany jest do przyrządzania pokaźnych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa....
Pionowy opiekacz gazowy GD-4 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania pokaźnych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz gazowy GD-3 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 40 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 45 cm. Asygnowany jest do przyrządzania wielkich sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz gazowy GD-1 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 7 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 18 cm. Asygnowany jest do przyrządzania mniejszych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Grill kontaktowy pojedyńczy żeliwny, 450 x 270 mm, 3 kW ryflowane płyty żeliwne, regulacja temperatury do 300°C, szuflada na tłuszcz i pozostałości procesu grillowania, żaroodporne uchwyty,...
Stojak do miecza, usztywniony uchwyt do umocowania sztycy, krzyżak do gyrosa, kebaba stojak (krzyżak) umocniony do sztycy gyrosa, do ręcznego przygotowywania porcji (wsadu) do gyrosa, nadaje się...
Uchwyt dolny miecza, mocowanie sztycy gyrosa, kebaba E1/E2/E3/G1/G2/GD3/GD4 uchwyt z podkładką do mocowania sztycy (miecza), dolny, do regulacji odległości sztycy z mięsem od palników, pasuje...
Ostrze ząbkowane do noża gyrosa, kebaba 777612, 777615, 777618, O 80 mm ostrze ząbkowane, średnica 80 mm, do zastosowania w nożach S120 Plus EcoLine S150 Plus ProfiLine S180 Plus PremiumLine,...
Stojak do miecza, uchwyt do umocowania sztycy, krzyżak do gyrosa, kebaba stojak (krzyżak) do sztycy gyrosa, do ręcznego przygotowywania porcji (wsadu) do gyrosa, nadaje się do sztyc użytkowanych...
Kebab gazowy 5 palników, wsad do 120 kg, 17,5 kW, 650x600x(h)1310 mm w komplecie taca na tłuszcz o rozmiarach 650x650x50 mm, wyposażony w promienniki z termoparą zabezpieczającą o wymiarach...
mistrzowski grill kontaktowy pojedynczy PK 2735E firmy POTIS dedykowany do wykorzystania w lokalach gastronomicznych. Umożliwia obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym...
Kebab gazowy 4 palniki, wsad do 70 kg, 11,2 kW, 510x590x(h)1120 mm w zestawie taca na tłuszcz o wymiarach 550x550x50 mm, wyposażony w promienniki z termoparą zabezpieczającą o wymiarach 645x185...
Talerz pod miecz PT0218 od producenta Potis przeznaczony do zrównoważonego podtrzymywania porcji mięsa na mieczu, co zapewnia równomierny i efektywny proces obracania i pieczenia mięsa....
Talerz pod miecz PT0219 od marki Potis asygnowany do jednostajnego podtrzymywania porcji mięsa na mieczu, co zagwarantuje równomierny i wydajny cykl obracania oraz pieczenia mięsa. Tworzony ze...
fachowy grill kontaktowy panini PK 2745E marki POTIS asygnowany do stosowania w lokalach gastronomicznych. Pozwala na obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym samym czasie....
Kebab gazowy 4 palniki, wsad do 70 kg, 14 kW, 620x760x(h)1040 mm wyposażony w promienniki z termoparą zabezpieczającą o rozmiarach 645x185 mm, ilość promienników: 4, urządzenie dopasowane...