chwilowy brak towaru
Czekolada różowa
Opakowanie: tabliczka 100g
Rzemieślnicza czekolada różowa, wyrabiana klasycznymi metodami od ziarna do tabliczki w sercu Beskidu Żywieckiego.
Rafinowana i konszowana min. 48h
Jest to innowacyjne podejście do klasycznego przysmaku jakm jest czekolada. Czekolada różowa (rubinowa) jest nowym odkryciem w świecie czekolady. Nazywana jest 4 rodzajem czekolady (obok ciemnej, mlecznej i białej). Swoją nieszablonową barwę i specyficzny smak zawdzięcza specjalnej recepturze, bez dodawania nienaturalnych barwników czy aromatów. W smaku jest intensywnie owocowa z delikatna orzeźwiającą kwasowością. Wyśmienity smak i oryginalny wygląd powodują, że czekolada różowa to znakomity pomysł na słodki upominek.
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, lecytyna sojowa, kwasek cytrynowy, naturalny aromat waniliowy