• Producent: Eka
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec konwekcyjno- parowy gazowy Millenial Black Mask Bakery. przystosowany do 6 blach 600x400 mm. Piec posiada czarny, 7 calowy i dotykowy panel sterowania, który po jego wyłączeniu w całości znika w czarnych drzwiach. Funkcja Airflowlogic to rozwiązanie, które dzięki przeprojektowaniu osłony została poprawiona cyrkulacja wentylatora powietrza. Humilogic to nowy system nawilżania, który podaje wodę bezpośrednio z wentylatora. Zapewnia to wysoki poziom wilgoci co zniża zużycie wody. Progresywnym systemem jest na dodatek Drylogic. Zawór sterowany przez komputer kontroluje podmianę powietrza w komorze i eliminuje nadmierna wilgoć. Temperatura we wnętrzu gotowanego artykułu mierzona jest przez punktową sondę. Pre-heating rozgrzewa komorę pieca do 30 stopni, natomiast Cooldown schładza komorę w celu rozpoczęcia kolejnego procesu gotowania. Pot USB usprawnia wgrywanie nowych receptur gotowania i danych HACCP. Doskonale pełni też funkcję komory rozrostu i szafy bankietowej. Książka kucharska może pomieścić choćby 100 przepisów po 10 kroków każdy. Regulacja temperatury w zakresie 30°C-270°C.

Podwójnie przeszklone drzwi posiadają blokadę otwarcia, która broni obsługę przed niekontrolowanym ruchem. Uszczelka drzwi wykonana z trwałego sylikonu, nieskomplikowana do samodzielnej wymiany. Rynienka pod drzwiami. Oświetlenie LED komory. Izolowana obudowa pieca wpływa na oszczędność energii elektrycznej. Komora jak i obudowa pieca wykonana ze stali rdzoodpornej. Wypoziomowanie pieca jest osiągalne dzięki dostosowywanym nóżkom. Wymagane jest podłączenie do prądu, wody uzdatnionej i kanalizacji.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Najpopularniejsze kategorie

Najpopularniejsze marki