• Producent: RESTO QUALITY
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis:

  • Piec konwekcyjno-parowy, który rewelacyjnie stanie na wysokości zadania w marketach, sklepach, restauracjach i innych obiektach gastronomicznych
  • idealnie nadaje się do intensywnego użytkowania
  • wyposażony w prosty w obsłudze manualny panel sterowania z 3 pokrętłami
  • 2 szybkości wentylatora z autorewersem
  • Odległość między prowadnicami: 67 mm
  • Manualna regulacja naparowania przy pomocy pokrętła
  • Para generowana bezpośrednią metodą natryskową
  • i komora z prowadnicami wyprodukowane z wysokiej jakości stali rdzoodpornej
  • Możliwość gotowania w 3 trybach pracy:
    - obróbka konwekcyjna 50°C - 270°C
    - obróbka z wykorzystaniem pary wodnej 50°C - 100°C
    - obróbka konwekcyjna + naparowanie 50°C - 270°C
  • Komora pieca wyprodukowana ze stali AISI 304 z zaokrąglonymi krawędziami, dla łatwiejszego utrzymania w czystości
  • ergonomiczna klamka
  • Wentylatory wytworzone ze stali rdzoodpornej

cechy techniczne:

  • rozmiary [mm]: 970x1350x1880
  • objętość: 20xGN 2/1
  • Zasilanie [V]: 400
  • Moc [kW]: 52
  • Waga [kg]: 480

Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy CDA-220E?:

  • W pełni mistrzowski piec konwekcyjno-parowy wyprodukowany we Włoszech
  • Wentylatory z autorewersem nadzwyczajny rozkład temperatur w komorze
  • 2-warstwowe szklane drzwi bronią przed oparzeniem i wpływają na istotną energooszczędność pieca
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Najpopularniejsze kategorie

Najpopularniejsze marki