Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych marki Wsip Ocena produktu:

od 71,97 PLN

  • Producent: wsip
  • Kategoria: Kuchnia, przepisy kulinarne
  • ISBN: 9788302135880
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Anna Kmiołek
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 344
  • Rok wydania: 2020

Podręcznik do nauki zawodów kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych: prezentuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija umiejętności konieczne do korzystnego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych, a także sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb i przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich.

gromadzi obfity materiał ćwiczeniowy i liczne, kolorowe ilustracje i przykłady użytecznego wykorzystania wiadomości, które uzupełniają część teoretyczną publikacji. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne

Najpopularniejsze kategorie

Najpopularniejsze marki