Dodaj swoją recenzję
Wielofunkcyjne urządzenie do formowania ciasta | 750W | 360x400x(H)320mm
Wielofunkcyjne urządzenie do formowania ciasta | 750W | 360x400x(H)320mm
29.611,02 zł
24.074,00 zł netto Oszczędzasz 5.225,04 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 29.611,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Wielofunkcyjne urządzenie do formowania ciasta | 750W | 360x400x(H)320mm
- Wykonano w całości ze stali nierdzewnej.
- To urządzenie zostało wyprodukowane do wyrobu makaronu z surowych składników, takich jak mąka typu 00, jaj i/lub wody, a nawet szpinak i pomidory, aby barwić makaron na zielono lub czerwono.
- Urządzenie wyprodukowane do rozwałkowywania kawałków ciasta, grubość 170 mm (regulowana), i cięcia na długi makaron 2 mm lub 6 mm.
Przygotowanie ciasta na tagliatelle:
- 50 % mąki typu 00,
- 50 % semoliny (twarda),
- 7/10 jaj na kg, lub 100 % semoliny,
- 5 jaj na kg semoliny + woda,
- Formowanie podczas 15 minut przy wilgotności 33 %.
mm (S x G x W): 360 x 400 x h320
kW: 0,75
Hp : 1
V: 400-230/3N 50Hz
kg: 35
Dane techniczne
Informacje
Wielofunkcyjne urządzenie do formowania ciasta | 750W | 360x400x(H)320mm
- Wykonano w całości ze stali nierdzewnej.
- To urządzenie zostało wyprodukowane do wyrobu makaronu z surowych składników, takich jak mąka typu 00, jaj i/lub wody, a nawet szpinak i pomidory, aby barwić makaron na zielono lub czerwono.
- Urządzenie wyprodukowane do rozwałkowywania kawałków ciasta, grubość 170 mm (regulowana), i cięcia na długi makaron 2 mm lub 6 mm.
Przygotowanie ciasta na tagliatelle:
- 50 % mąki typu 00,
- 50 % semoliny (twarda),
- 7/10 jaj na kg, lub 100 % semoliny,
- 5 jaj na kg semoliny + woda,
- Formowanie podczas 15 minut przy wilgotności 33 %.
mm (S x G x W): 360 x 400 x h320
kW: 0,75
Hp : 1
V: 400-230/3N 50Hz
kg: 35
Ostatnio oglądane