Pozostałe środki aromaterapii

 

Aby poznać więcej szczegółów / wybrać parametry – przejdź do wybranego produktu.

 

 

 

Nowości:

Zestaw do aromaterapii jodła i eukaliptus, olejki naturalne i gwiazdki ceramiczne, marki Aromatika 19,99 zł ZOBACZ zestaw DO AROMATERAPII JODŁA I EUKALIPTUSz mieszanką naturalnych olejków eterycznych i gwiazdkami ceramicznymi Mieszanka 100% czystych olejków eterycznych napełnia pomieszczenie błogim aromatem. Jednym z najistotniej przystępnych i i rozpowszechnionych metod aromaterapii jest metoda użytkowania olejków eterycznych na ceramice (zimne inhalacji).Olejki koncernu „Aromatika" są w 100 % naturalne.Gwiazdki Ceramiczne wchodzące w pakiet wytworzone ze specjalnej porowatej gliny. To wykwintne akcesoria, którymi można ozdobić wnętrze każdego mieszkania. W dodatku można ich używać w biurze albo samochodzie. Aromat zachowują przez 2-3 dni.zestaw mieści: kompilacja olejków eterycznych jodłowego i eukaliptusowego 10 ml - 1 szt. Gwiazdki Ceramiczne – 5 szt.Sposób zastosowania: zakroplić 1-2 kropli mieszanki na gwiazdkę ceramiczną. Można regulować dynamiczność zapachu ilością gwiazdek: im więcej gwiazdek, tym bardziej dynamiczny aromat. 1-2 razy w miesiącu gwiazdki ceramiczne należy umyć wodą z sodą oczyszczoną.Uwaga: jedynie do użytku zewnętrznego. Testować indywidualnie. W przypadku kontaktu z oczami przemyć natychmiast dużą ilością wody.Przechowywanie: Przechowywać szczelnie zamkniętym w miejscu niedostępnym dla dzieci, w temperaturze +25 ° C. Unikać bezpośredniego światła słonecznego.Wszystkie produkty marki AROMATIKA wyprodukowane z naturalnych i najwyższej jakości elementów.Olejki nie zawierają barwników, konserwantów i nienaturalnych substancji zapachowych.Producent: Aromatika, UkrainaOficjalny importer: BIODARWspółautorem danych przekazanej w opisach artykułów Sklepu jest biuro tłumaczeń. Stanowi to intelektualną własność naszej i Biuro Tłumaczeń. Kopiowanie, przetwarzanie rozpowszechnianie opisów, a także zdjęć, zawartych w sklepie całkowicie lub w części bez zgody marki albo biuro tłumaczeń jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich. Podstawa prawna: Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170...
  • Producent Aromatika
Olej Moringa 100% Tłoczony na Zimno Myvita 100 ml 47,99 zł ZOBACZ OLEJ MORINGA 100% NATURALNY doskonałej jakości olej z nasion drzewa Moringa Oleifera. Proces tłoczenia na zimno umożliwia zachowanie wszystkich atrybuty oleju. Świetnie nadaje się do pielęgnacji twarzy. Ciała, włosów i paznokci. Olej Moringa MyVita wykonany jest w Indiach z nasion moringa, która powszechnie określana jest jako "drzewo życia" bądź "drzewo długiego życia". Ta prędko rosnąca roślina o odcieniu letniej zieleni szczególnie cenne atrybuty, jest bogactwem witamin i minerałów i nieorganicznych substancji odżywczych. Olej Moringa MyVita to wysokiej jakości olej tłoczony na zimno, zawierający kw. Oleinowy (18:1), stanowiący około 70% całkowitej masy kw. Tłuszczowych. Olej moringa to cenny kosmetycznie olej. Jest rekomendowany zwłaszcza dla skóry wrażliwej, suchej i popękanej. Sprawdza się dodatkowo w pielęgnacji cery dojrzałej. Głęboko nawilża, działa odżywczo i łagodząco, rozświetla cerę, a także wyrównuje jej koloryt. Może być wykorzystywany również na włosy. Wzmacnia ich cebulki, stymuluje wzrost i regenerację. Udoskonala ich rozciągliwość, a także rozciągliwość. Reguluje na dodatek poziom sebum, dzięki czemu dobrze wpływa na skórę głowy. Olej Moringa MyVita posiada lekką konsystencję, błyskawicznie się wchłania, a tłusty film nie pozostaje na skórze długo. Może byś używany także do wykonania relaksacyjnego masażu. Przechowywanie: w chłodnym i ciemnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna: 898 kcal/ 3771 kJ Białko: 0g Węglowodany: 0g Tłuszcz: 99,8g W tym kw. Tłuszczowe nasycone 8,18g elementy: 100% nierafinowany, tłoczony na zimno olej z nasion drzewa Moringa oleifera. objętość netto: 50ml, 100ml Kraj pochodzenia: Indie Producent: Myvita
  • Producent MyVita
Olej Rycynowy, 100% Naturalny, Aromatika 12,99 zł ZOBACZ OLEJ RYCYNOWY 100 % naturalny Olej rycynowy pozyskiwany jest z nasion tropikalnego drzewa rycynowego (Ricinus communis L.) przez tłoczenie na zimno. Olej rycynowy jest niezwykle lubiany w przemyśle kosmetycznym - jest komponentyem szminek, kremów i mydeł, lecz jest także z ochotą użytkowany w wydajnych, domowych zabiegach upiększających i odżywiających skórę i włosy. Zalecany jako rewelacyjny środek przeciw ostrym, przewlekłym zaparciom (działanie przeczyszczające). wykorzystanie: do pielęgnacji twarzy skóry i ciała,do wzmocnienia włosów,wypadanie włosów,oparzenia, wrzody, rany,zmiękcza modzele, odciski, wspomaga gojenie pęknięci na podeszwach stóp,wygładza znikome zmarszczki,pielęgnacja skóry suchej i wrażliwej,pielęgnacja skóry szyi i dekoltu,likwiduje plamy, rozjaśnia skórę,stosowany w celu stymulowania porostu rzęs i włosów,do nacierania przy zapaleniu oskrzeli i przeziębieniach,działa gojąco i zmiękczająco przy hemoroidach. SPOSÓB wykorzystania: Olej rycynowy może być użytkowany bez rozcieńczenia w postaci czystej albo jako element przy tworzeniu mieszanek. Występuje dodatkiem do wzbogacenia kosmetyków (balsamy, maseczki, kremy). Olejem rycynowym można dodatkowo smarować zniszczone i rozdwojone końcówki włosów, brwi i rzęsy oraz paznokcie. Zewnętrznie: smarować miejsca problemowe albo zmienione chorobowo,stosować jako składnik maseczek na twarz, szyję, dekolt i włosy,mieszać z kremami, balsamami lub oliwką do masażu,okłady i aplikacji. Odżywcza maseczka ​​do cery suchej i normalnej: 50 g miodu, 50 g oleju rycynowego, 1 żółtko. Elementy wymieszać, i niewielką
  • Producent Aromatika
Olej z Pestek Moreli, Morelowy, 100% Naturalny 20 ml, 2508472 9,70 zł ZOBACZ OLEJ Z PESTEK MORELI 100% NATURALNY Naturalne olejki znane są od starożytności, a parametry wielu z nich pozostały naukowo potwierdzone. Główną zaletą naturalnych olejków jest wysoka sprawność, łatwość i skuteczność. Bezkompromisowce do produkcji olejków koncernu „AROMATIKA" (Ukraina, Kijów) pochodzą z organiczne czystych terenów świata. Olejki koncernu „Aromatika" są w 100 % naturalne. INCI: Apricot Kernel (Prunus Armeniaca) Oil METODA OTRZYMYWANIA: tłoczenie na zimno z nasion owoców moreli zwyczajnej. Olej morelowy gromadzi nienasycone kwasy tłuszczowe, kwas oleinowy i linolowy, witaminę A. Ten olej jest z łatwością wchłaniany przez skórę przy czym powoduje procesy regeneracji we wszelkich jej powłokach. Przez to jest wyjątkowo stosowany jako olej bazowy w środkach kosmetycznych i kosmetykach leczniczych markowych producentów. Ma działanie odżywcze, odmładzające, nawilżające, regenerujące i wygładzające naskórek. Parametry przeciwzapalne. Użytkowany do skóry dojrzałej, ogranicza powstawanie zmarszczek, ujędrnia skore, przydając jej zdrowy i atrakcyjny wygląd. Przywraca naturalną sprężystość skory, nad wyraz przy cellulicie. Może być używany do cery i skóry wrażliwej, podrażnionej i suchej. Dzięki wymienionym właściwościom olej morelowy typowo jest użytkowany w środkach do pielęgnacji dzieci, jest całkowicie bezpieczny, nie wywołuje skutków ubocznych. ZALECANY: do pielęgnacji wszystkich rodzajów skóry, do masażu delikatnej skóry dzieci i niemowląt, do pielęgnacji skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, szorstkiej i popękanej, jako dodatek przy masażu leczniczym,
  • Producent Aromatika
Flora secret Olej z kiełków pszenicy, 100% naturalny, 60 ml 14,50 zł ZOBACZ OLEJ Z KIEŁKÓW PSZENICY WHEAT GERM OIL 100% NATURALNY Olej z kiełków pszenicy (Oleum Triticum aestivum) otrzymywany jest z kiełków pszenicy zwyczajnej w procesie tłoczenia na zimnoi następną rafinacją. gromadzi potrzebne nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT)- kwas oleinowy (28%), linolowy (44%), karoteny, witaminy A, D, B, C, komponenty mineralne, błonnik, enzymy, fosfolipidy (lecytyna, powstrzymującą utratę wody poprzez skórę), fitoestrogeny. dodatkowo jest bogaty w witaminę E, która ma właściwości antyoksydacyjne. Zawartość witaminy E w oleju z kiełków pszenicy jest najwyższa jaką notuje się w olejach roślinnych (neutralizuje działanie wolnych rodników). Działa przeciwstarzeniowo, przeciwzapalnie, regenerująco, nawilża, uelastycznia skórę, łagodzi podrażnienia. Udoskonala ogólny wygląd skóry. Nadaje skórze gładkość i miękkość. Działa nie tylko na powierzchni skóry, łatwo przenika do naskórka. Regeneruje wnętrze włosów, odtwarza naturalną osłonkę i wygładza ich powierzchnie. Chroni przed nadmierną utratą wody oraz promieniowaniem UV. Znajduje duże wykorzystanie w produkowaniu mydła, balsamów do opalania, szamponów, odżywek. PRZEZNACZENIE: pielęgnacja skóry dojrzałej, starzejącej się i zniszczonej,masaż leczniczy i kosmetyczny,likwidacja zmarszczek na szyi, twarzy, a także wokół oczu,pielęgnacja zrogowaciałej skóry,pielęgnacja suchych, przesuszonych ust,leczenie oparzeń słonecznych oraz domowych,nadzwyczajny do wysuszonej i łuszczącej się skóry,stosowanie podczas ciąży w mieszaninie z innym olejem roślinnym (np. Jojoba), co uniemożliwia powstawaniu rozstępów,pielęgnacja suchych, łamliwych włosów,redukcja cellulitu (masaż antycellulitowy). METODY używanIA
  • Producent Flora Secret
Olej cedrowy (z orzechów cedrowych), 100% naturalny, elit phito 100 ml marki Elitphito 55 zł ZOBACZ CEDAR NUT OIL OLEJ Z ORZECHÓW CEDROWYCH (Oleum Pinus sibiricae) 100 % NATURALNY Olej dostaje się z orzechów cedru syberyjskiego (Pinus sibiricae) metodą tłoczenia na zimno. Mieści kompleks witamin (B1, B2, B6, PP, D, E, F, prowitamina A) i minerały. Ascetyczniec pochodzi z naturalnie czystych terenów Ałtaju i Zabajkala. Olej ten gromadzi wysokie stężenie witaminy F, która pełni pokaźną funkcję w profilaktyce zawałów serca, udarów mózgu, a także miażdżycy, uniemożliwia zwyrodnieniom naczyń. Reguluje poziom cholesterolu we krwi. Spożywanie oleju cedrowego zaleca się osobom mieszkającym w zanieczyszczonych miastach, żyjącym w stresie, przemęczonym, stosującym niezrównoważoną dietę. Olej cedrowy może być wykorzystywany w celach leczniczych w sytuacji wielu chorób i w profilaktyce jako środek wspomagający organizm na co dzień. DZIAŁANIE: przeciwzapalne, żółciopędne, przeciwobrzękowe, przeciwświądowe, przeciwdepresyjne, antybakteryjne, przeciwwirusowe, wzmacnia układ wytrzymałościowy organizmu, rozszerza wydajność umysłową organizmu,jest produktywnym antyoksydantem (neutralizuje wolne rodniki i opóźnia procesy starzenia),wzmacnia serce,wspomaga układ pokarmowy,normalizuje trawienie,W kosmetologii - nadaje skórze elastyczność, uniemożliwia powstawaniu zmarszczek, ogranicza reakcje alergiczne skóry, chr
  • Producent ElitPhito
Olej z pestek winogron, 100% naturalny 50 ml marki Adverso 16,99 zł ZOBACZ OLEJ Z PESTEK WINOGRON 100% NATURALNY INCI: Apricot Kernel (Prunus Armeniaca) Oil METODA OTRZYMYWANIA: tłoczenie na zimno z pestek winogron. Olej jest lekki, ma wysokie właściwości penetrujące, optymalny dla każdego typu skóry, zwłaszcza tłustej. Działanie przeciwzapalne, regenerujące,zwiększa elastyczność skóry, wygładza zmarszczki. Przeznaczenie: pielęgnacja tłustej, problematycznej cery,trądzik, wysypka, streptodermia i inne zapalenie skóry,nieduże urazy, pęknięcia, zadrapania, skaleczenia i oparzenia,pielęgnacja zwiotcałej i zmęczonej cery,cellulit. ​METODY użytkowanIA Olej winogronowy może być stosowany do smarowania i masażu bez rozcieńczenia w postaci czystej lub jako składnik przy tworzeniu mieszanek. Występuje dodatkiem do wzbogacenia kosmetyków (balsamy, maseczki, kremy). PIELĘGNACJA TWARZY: 3 - 8 kropli oleju/olejów, dodać do jednorazowo stosowanej porcji kosmetyku na twarz: kremu, fluidu pielęgnacyjnego, lub żelu. Przed rozprowadzeniem na skórze, olej i kosmetyk połączyć na rąk. Powstały preparat, subtelnie wmasować w skórę. PIELĘGNACJA CIAŁA: olej/oleje i kosmetyk na ciało - krem, balsam, żel, mleczko – zespolić w proporcjach zgodnych z oczekiwaniami i kondycją skóry (skóra sucha 1:1). Olejek eteryczny w ilości 1 - 2 krople /10 ml preparatu do ciała. MASAŻ: do oleju/olejów, można dodać olejek do aromaterapii o działaniu intensyfikujący
  • Producent Adverso
Aromatika Kompozycja naturalnych olejków przeciwprzeziębieniowa, 100% olejki naturalne - 15,50 zł ZOBACZ MIESZANKA AROMATERAPEUTYCZNA "PRZECIWPRZEZIĘBIENIOWA"100 % NATURALNAProfesjonalnie przypasowana mieszanka naturalnych olejków eterycznych, służy dla dynamicznych ludzi, jako nadzwyczajna profilaktyka przeziębień, grypy i stanów zapalnychSzczególnie wyodrębniona dla osób uprawiających sporty zimowe (narty, łyżwy, snowbord)Skład: 100% naturalne olejki eteryczne: eukaliptusowy, jodłowy (pichtowy).parametry:unosi odporność organizmuwykazuje silne bakteriobójcze i antyseptyczne parametry w okresie przeziębień i grypy (w szczególności u dzieci)łagodzi dolegliwości reumatyczne i neurologiczne (zapalenie stawów, korzonki, lumbago, rwa kulszowa)widoczna ulgę daje przy zapaleniu mięśni i więzadełprofilaktyka urazów sportowych (kontuzji, stłuczenia)podwyższa koncentracje i uwagę osób pracujących przy komputerze i prowadzących pojazdymoże być użytkowany w kosmetologii do redukcji zmarszczek i poprawienia kolorytu skoryMETODY używanIA:KOMINEK AROMATERAPEUTYCZNY: 1-2 kropli w rozcieńczeniu z wodą do kominka (na 3 m2). Może być użytkowany w nawilżaczach powietrza do aromatyzacji pomieszczeń.INHALACJE NA ZIMNO:3-5 kropli mieszanki nanieść na chusteczkę i wykonać 10-20 głębokich, a później 5-7 niedługich wdechów i wydechów. Powtórzyć 2-5 razy.INHALACJE PAROWE: 1-2 krople mieszanki dodać do naczynia z gorącą woda, nakryć głowę ręcznikiem i głęboko wdychać parę w ciągu 5-7 minut. Oczy muszą być zamknięte.MASAŻ: dodać 3-7 kropli mieszanki do 10-15 ml kremu do masażu lub oleju bazowego.KĄPIEL: do wypełnionej wanny (37-38 C) dodać 3-7 kropli mieszanki wymieszanego z 1 łyżką miodu, mleka albo soli. Czas trwania zabiegu wynosi 10-15 minut.OKŁADY/ROZCIERANIE: 5 kropli na 10-15 ml oleju bazowego.SAUNA, ŁAŹNIA PAROWA, RUSKA BANIA: 5-10 kropli wymieszać z 1-2 łyżką miodu, mleka lub soli i rozpuścić w 500 ml wody. Polewać kamienie w łaźnie parowej.WZBOGACANIE KOSMETYKÓW: 3-5 kropli zmieszać z 10-15 ml kremu, balsamu, żelu lub szamponu.Przed pierwszym zastosowaniem naturalnych olejków należy wykonać test uczuleniowy. W tym celu mieszamy kroplę olejku eterycznego z łyżeczką oleju roślinnego, wcieramy w skórę i pozostawiamy na 24 godziny. Jeśli w tym czasie zaobserwujemy reakcję alergiczną, nie powinniśmy stosować tego olejku.PRZECIWWSKAZANIA: jednostkowa nietolerancja.PRZECHOWYWANIE: w szczelnie zamkniętej butelce z ciemnego szkła w temperaturze pokojowej w miejscu niedostępnym dla dzieci. Unikać światła słonecznego.Tylko naturalne olejki firmy AROMATIKA odpowiadają wyżej opisanym właściwościom i metodom użytkowania. Przy opracowaniu zaleceń została wykorzystana informacja o kraju pochodzenia ascetycznca, metodzie otrzymywania olejku, a także jego składzie. Informacja przekazana w opisie nie może być używana przy użytkowaniu olejków eterycznych innych producentów.Nie zawiera barwników, konserwantów i sztucznych substancji zapachowych.Należy pamiętać że tanie olejki zapachowe nie są olejkami eterycznymi. Olejki zapachowe nie mają żadnych parametry leczniczych, nie nadają się do aromaterapii i pielęgnacji ciała.Opakowanie: butelka szklana brązowa z kroplomierzem 10 mlProducent: Aromatika, UkrainaOficjalny importer: BIODARWspółautorem informacji przekazanej w opisach artykułów Sklepu jest biuro tłumaczeń. Stanowi to intelektualną własność naszej , a także Biuro Tłumaczeń. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie opisów i fotografii, zawartych w sklepie w całości lub w części bez zgody marki albo biuro tłumaczeń jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich. Podstawa prawna: Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170...
  • Producent Aromatika
Olej z pestek moreli, morelowy, 100% naturalny 50 ml marki Aromatika 18,99 zł ZOBACZ OLEJ Z PESTEK MORELI 100% NATURALNY Naturalne olejki znane są od starożytności, a cechy wielu z nich zostały naukowo potwierdzone. Główną zaletą naturalnych olejków jest wysoka produktywność, łatwość i wydajność. Surowce do produkcji olejków koncernu „AROMATIKA" (Ukraina, Kijów) pochodzą z naturalne czystych terenów świata. Olejki koncernu „Aromatika" są w 100 % naturalne. INCI: Apricot Kernel (Prunus Armeniaca) Oil METODA OTRZYMYWANIA: tłoczenie na zimno z nasion owoców moreli zwyczajnej. Olej morelowy zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, kwas oleinowy i linolowy, witaminę A. Ten olej jest łatwo wchłaniany poprzez skórę przy czym sprawia procesy regeneracji we wszystkich jej powłokach. Poprzez to jest wyjątkowo użytkowany jako olej bazowy w środkach kosmetycznych i kosmetykach leczniczych markowych producentów. Ma działanie odżywcze, odmładzające, nawilżające, regenerujące i wygładzające naskórek. Właściwości przeciwzapalne. Wykorzystywany do skóry dojrzałej, ogranicza powstawanie zmarszczek, ujędrnia skore, przydając jej zdrowy i interesujący wygląd. Przywraca naturalną sprężystość skory, istotnie przy cellulicie. Może być wykorzystywany do cery i skóry wrażliwej, podrażnionej i suchej. Dzięki wymienionym właściwościom olej morelowy z reguły jest używany w środkach do pielęgnacji dzieci, jest w całości bezpieczny, nie wywołuje skutków ubocznych. ZALECANY: do pielęgnacji wszystkich rodzajów skóry, do masażu finezyjnej skóry dzieci i niemowląt, do pielęgnacji skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, chropowatej i popękanej, jako dodatek przy masażu leczniczym,
  • Producent Aromatika
Olej z Nasion Bawełny (Bawełniany), DNC 100% Naturalny 24,99 zł ZOBACZ OLEJ Z NASION BAWEŁNY 100 % NATURALNY Działanie: broni, zmiękcza, wzmacnia, odmładzaŁagodne działanie przeciwzapalnerozszerza atrybuty ochronneStymuluje dopływ krwi do komórekOdmładza włosyWzmacnia włosy i ogranicza ich puszenie się Jeden z najbardziej zastosowanecznych bazowych olejów roślinnych. Aktywuje odnowę komórkową, pomaga leczyć objawy trądziku i stymuluje metabolizm spowolniony z wiekiem. Nieprzeciętnie zatrzymuje wilgoć, poprawia jędrność i rozciągliwość skóry. Jest świetny do suchej skóry twarzy i praktycznie najkorzystniejszy do regeneracji zniszczonej skóry rąk, łokci i kolan. bardzo rekomendowany do pielęgnacji włosów zniszczonych zabiegami stylizacyjnymi. użycie: Olej bawełniany może być stosowany do smarowania i masażu bez rozcieńczenia w postaci czystej albo jako składnik przy tworzeniu mieszanek. Występuje dodatkiem do wzbogacenia kosmetyków (balsamy, maseczki, kremy). Pielęgnacja twarzy i ciała: nanieść na oczyszczoną skórę twarzy i ciała; można dodać kilka kropel olejku do ulubionego kremu. Pielęgnacja włosów: wmasować w skórę głowy i włosy na całej długości. Pozostawić na głowie ok. 20-40 minut następnie umyć włosy jak z reguły. Skład INCI: Cotton Seed Oil, Tocopherol Acetate. Nie mieści barwników, konserwantów i sztucznych substancji zapachowych. Opakowanie: 55 ml Producent: DNC Kosmetyka, Łotwa Współautorem informacji przekazanej w opisach artykułów Sklepu Ukraina Shop jest biuro tłumaczeń. Stanowi to intelektualną własność naszej , a także Biuro Tłumaczeń. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie opisów i zdjęć, zawartych
  • Producent DNC
Dyfuzor Zapachu Mandarynka, 100% Naturalne Olejki, Aromatika 29 zł ZOBACZ AROMADYFUZOR MANDARYNKANaturalny olejek z mandarynki podwyższa nastrój i powoduje pozytywne emocje. Pomaga radzić sobie ze złością, napięciem nerwowym, zmęczeniem, działa antydepresyjnie, pomaga prosto przetrwać długą zimę, bo gwarantuje korzystne samopoczucie przy deficycie słońca.gromadzi 100 % OLEJEK NATURALNYAromat: lekki, wesoły, świąteczny, subtelny, ciepły, korzenny, słodko - owocowy, z kwiatową nutą.Działanie aromaterapeutyczne dyfuzora polega na właściwościach kapilarów patyczków bambusowych wchłaniać i rozpowszechniać aromat olejków.mocne strony aromadyfuzorów marki Aromatika:nie potrzebuje otwartego ognia,zachowuje wszystkie cechy naturalnych olejków eterycznych,stylowe buteleczki dodatkowo zdobią wnętrze,rewelacyjne do aromatyzowania sporych pomieszczeń,mogą być wykorzystywane w każdym pomieszczeniu, posiadają wysoki poziom uwalniania aromatu,skutecznie usuwa nieprzyjemne zapachy w kuchni,posiadają trwały aromat,można stosować do aromaterapii.SPOSÓB użytkowanIA: otworzyć butelkę, następnie należy włożyć do butelki bambusowe patyczki. Nie potrzebuje podgrzewania, czas uwalniania zapachu to aż 10 tygodni.intensywność aromatu można przypasować ilością patyczków, im jest ich więcej, tym silniejszy aromat. Gdy olejek w butelce wyparuje, można zastosować jej ponownie i ręcznie wypełnić kolejną porcją swych ulubionych zapachów.PRZECHOWYWANIE: szczelnie zamknięty w temperaturze pokojowej nie wyższej aniżeli 25C, w miejscu niedostępnym dla dzieci. Unikać bezpośredniego światła słonecznego.Wszystkie produkty producenta AROMATIKA wytwarzane z naturalnych i najwyższej jakości składników, nie zawierają barwników, konserwantów i sztucznych substancji zapachowych.Skład INCI: PPG-2 Methyl Ether, Aethereal oil Citrus reticulata.wymiary:Dyfuzor: wysokość: 13 cm Opakowanie: wysokość: 35 cmPatyczki bambusowe: 25 cm. Pakiet mieści: szklana buteleczka z olejkiem zapachowym o pojemności 100 ml, korek, zestaw 8 szt. Patyczków bambusowych, ozdobne opakowanie.Producent: "AROMATIKA", UkrainaOficjalny importer: BIODAR...
  • Producent Aromatika

 

 

Pozostałe środki aromaterapii
5 (100%) 1 vote