Fondue

 

 

Nowości:

Staub mały garnek do fondue 12cm czarny 425 zł ZOBACZ niewiele znaczący Garnek do Fondue Czarny Garnki żeliwne producenta Staub znamionuje najwyższa jakość, idealne wykonanie, a także niesamowita trwałość. Wielowarstwowa emalia sprawia, że zewnętrzna powierzchnia garnka jest nie tylko stanowczo gładka,także bardziej wytrzymała na zarysowania. W garnkach Staub użyto dwóch rodzajów emalii: na zewnątrz błyszczącej, natomiast w środku ciemnej, matowej. Produkty tej francuskiej marki pozostały specjalnie zaprojektowane aby poprawić jakość przyrządzanych potraw przez specjalnie wyprofilowaną pokrywkę, która sprzyja procesowi kondensacji (para skrapla się do garnka).Garnki wyśmienicie pasują do wszelkich typów kuchenek (w tym indukcyjnych). Nadają się nie tylko do codziennego gotowania, duszenia czy podsmażania - można w nich ponadto zapiekać potrawy. Dzięki stalowemu, niklowanemu uchwytowi można ich używać w piekarniku do 260 poziomów.Opis towaru:Garnek żeliwny do fondue w odcieniu czarnymŚrednica 12 cmWielowarstwowa połyskująca emalia na zewnątrz garnka (łatwa w czyszczeniu)w środku ciemna, matowa emaliana dodatek załączone są: 6 widełków, stojak i świeczkaKilka ergonomicznych porad przy używaniu naczyń żeliwnych:nie zalewać zimną wodą rozgrzanego garnkanie używać ostrych środków czyszczącychnie używać ostrych środków ścierającychnie używać stalowych łopatek (jedynie drewniane lub z tworzywa)przed schowaniem do szafki należy najpierw naczynie osuszyć"""
  • Producent Staub
Staub garnek do fondue 20cm wiśniowy 941 zł ZOBACZ Garnek do Fondue Wiśniowy Garnki żeliwne marki Staub cechuje najwyższa jakość, nieprzeciętne wykonanie oraz niesamowita solidność. Wielowarstwowa emalia powoduje, że zewnętrzna powierzchnia garnka jest nie tylko istotnie gładka,ponadto bardziej oporna na zarysowania. W garnkach Staub zastosowano dwóch typów emalii: na zewnątrz lśniącej, natomiast wewnątrz ciemnej, matowej. Produkty tej francuskiej marki zostały specjalnie zaprojektowane żeby poprawić jakość przyrządzanych potraw przez specjalnie wyprofilowaną pokrywkę, która sprzyja procesowi kondensacji (para skrapla się do garnka).Garnki nadzwyczajnie pasują do wszelkich typów kuchni (w tym indukcyjnych). Nadają się nie tylko do codziennego gotowania, duszenia czy podsmażania - można w nich w dodatku zapiekać potrawy. Dzięki stalowemu, niklowanemu uchwytowi można ich używać w piekarniku do 260 poziomów.Opis towaru:Garnek żeliwny do fondue w odcieniu wiśniowymŚrednica 20 cmobjętość ok. 1,75 lWielowarstwowa lśniąca emalia na zewnątrz garnka (łatwa w czyszczeniu)w środku ciemna, matowa emaliaponadto dołączone są: 6 widełków, stojak i zapalnikKilka ergonomicznych porad przy wykorzystywaniu naczyń żeliwnych:nie zalewać zimną wodą rozgrzanego garnkanie używać ostrych środków czyszczącychnie używać ostrych środków ścierającychnie używać stalowych łopatek (tylko drewniane lub z tworzywa)przed schowaniem do szafki należy najpierw naczynie osuszyć"""
  • Producent Staub